Białe szaleństwo

Białe szaleństwo

etap: wnętrza
Zdjęcie profiloweGrzegorz .wielkopolskie
10246Wyświetleń
9Lubi to
13Komentarzy
6Obserwuje
budżet270 000 złwydatki271 500 zł

Popularność Twojej budowy

Projekt i formalności

Cena adaptacji
prywatny 
0 zł
Projekt, adaptacja, geodeta, kierownik budowy.
-0001-11-30
prywatny 
5 500 zł

Działka i fundamenty

Stan zero, bez działki.
-0001-11-30
prywatny 
28 000 zł

Ściany i stropy

materiał i robocizna
2014-02-23
prywatny 
68 000 zł

Dach i więźba

Więźba, dachówka, rynny, okna dachowe.
-0001-11-30
prywatny 
35 000 zł

Instalacje i wyposażenie

Instalacja elektryczna, tynki, wod. kan. c.o., posadzki.
-0001-11-30
prywatny 
58 000 zł
Okna, rolety.
-0001-11-30
prywatny 
14 000 zł

Elewacja i wykończenie

Ocieplenie zew. podbitka
2014-12-01
prywatny 
18 000 zł
Szpachlowanie
2014-12-01
prywatny 
10 000 zł
Podlogi, glazura- parter
2014-12-01
prywatny 
14 000 zł
Drzwi zewnętrzne i wew. parter
2014-12-01
prywatny 
11 500 zł
Ocieplenie poddasza, płyty gipsowe
2014-12-01
prywatny 
9 500 zł
koszt budowy łącznie
271 500 zł

Aby zamknąć samouczek, kliknij tutaj lub naciśnij Esc
Aby wyłączyć, przejdź do ustawień

Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.

Jeśli nie możesz odzyskać hasła lub masz inne problemy techniczne zgłoś to na adres [email protected].

wysłano e-mail resetujący hasło

Sprawdź adres e-mail: gdzie wysłany został reset Twojego hasła.

Gdyby wiadomość nie dotarła w ciągu kilku minut, sprawdź także wiadomości w folderze spam.

Dlaczego warto mieć konto w Z500

  • rabat na projekt i specjalne promocje
  • oferta na budowę i kredyt
  • kontakt z innymi użytkownikami
  • darmowa wysyłka
  • rysunki szczegółowe do projektu
Na stronach Z500 używamy plików cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu umożliwienia świadczenia usług, personalizowania treści na stronie oraz w Internecie i analizowania ruchu na podstronach. Kontynuując korzystanie ze strony, zgadzasz się ich wykorzystanie. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Aby ograniczyć wykorzystanie plików cookies, kliknij tutaj. rozumiem