Podziel się
Skopiuj Link

UWAGA! Aby więcej nie wyświetlać tego okna, wyłącz w ustawieniach bloga proponowanie publikacji wpisów w mediach społecznościowych.
Zdjęcie profilowe
Iwona K.
mazowieckie

 

dzień budowy

I jeszcze mała zmiana koloru ceraty w "jadalni". Niestety nadal cerata. Stół bez żadnych nakryć pojawi się pewnie za kilka lat jak dzieci zaczną jeść jak ludzie, a nie świnki.

Okna niestety nadal bez firan/zasłon i bez karniszy. Te od ponad pół roku dojrzewają w garażu.

Ale jest też mały sukces - ściana pod oknem w kuchni, miejsce między parapetem a tapetą została w końcu zagipsowana i pomalowana. Niestety sama tapeta wymaga wymiany i pewnie przykrycia jakąś pleksi. Tapeta w tym miejscu niestety nie jest dobrym pomysłem. Jest już mocno pochlapana, oczywiście przez dzieci i podrapana, przez dzieci i kota.

17 marca 2016, 11:53
Co Ty na to?
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.
^
3
0
Zdjęcie profilowe

 

dzień budowy

Schody. W końcu się za nie wzieliśmy, ale jeszcze długa droga przed nami.

Wykończone zostały aluminiowym kontownikiem. Będzie trzeba jeszcze raz je zagipsować, odmalo...

17 marca 2016, 11:35
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.

Jeśli nie możesz odzyskać hasła lub masz inne problemy techniczne zgłoś to na adres [email protected].

wysłano e-mail resetujący hasło

Sprawdź adres e-mail: gdzie wysłany został reset Twojego hasła.

Gdyby wiadomość nie dotarła w ciągu kilku minut, sprawdź także wiadomości w folderze spam.

Dlaczego warto mieć konto w Z500

  • rabat na projekt i specjalne promocje
  • oferta na budowę i kredyt
  • kontakt z innymi użytkownikami
  • darmowa wysyłka
  • rysunki szczegółowe do projektu
Na stronach Z500 używamy plików cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu umożliwienia świadczenia usług, personalizowania treści na stronie oraz w Internecie i analizowania ruchu na podstronach. Kontynuując korzystanie ze strony, zgadzasz się ich wykorzystanie. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Aby ograniczyć wykorzystanie plików cookies, kliknij tutaj. rozumiem