Podziel się
Skopiuj Link

UWAGA! Aby więcej nie wyświetlać tego okna, wyłącz w ustawieniach bloga proponowanie publikacji wpisów w mediach społecznościowych.
Zdjęcie profilowe
Grzegorz U.
zachodniopomorskie, barlinek

 

dzień budowy

kilka fot. z wnętrza- jeszcze trochę prac wykonczeniowych przed nami. Min. szklane balustrady. listwy, oświetlenie schodów no i wyposażenie

26 marca 2016, 17:07
Co Ty na to?
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.
^

Sylwia
Witam!
Jaki rodzaj ogrzewania został przez Państwa wybrany?
Jeśli ogrzewanie gazowe, jak kształtują si rachunki?
Jaki system okien (ilu szybowe zastosowali Państwo)
Docieplenie styropianem ile cm?
Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź.
 
Grzegorz U.

buduje Z119
Do Ewa : Czarny granit - ale nie chiński. Polski - w naszym granicie widać jakby płatki złota. Z tego samego granitu zrobiliśmy blaty kuchenne. Polecam serdecznie pod warunkiem ,że kamieniarz ma pojęcia.
    
Mika
Do Grzegorz U. : Witam jakie macie plytki bo pieknie sie prezentuja ciekawa jestem tez bym takie chciala u siebie
 
6
10
Zdjęcie profilowe

 

dzień budowy

kilka fotek z wnętrza...

30 grudnia 2015, 19:01
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.

Jeśli nie możesz odzyskać hasła lub masz inne problemy techniczne zgłoś to na adres [email protected].

wysłano e-mail resetujący hasło

Sprawdź adres e-mail: gdzie wysłany został reset Twojego hasła.

Gdyby wiadomość nie dotarła w ciągu kilku minut, sprawdź także wiadomości w folderze spam.

Dlaczego warto mieć konto w Z500

  • rabat na projekt i specjalne promocje
  • oferta na budowę i kredyt
  • kontakt z innymi użytkownikami
  • darmowa wysyłka
  • rysunki szczegółowe do projektu
Na stronach Z500 używamy plików cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu umożliwienia świadczenia usług, personalizowania treści na stronie oraz w Internecie i analizowania ruchu na podstronach. Kontynuując korzystanie ze strony, zgadzasz się ich wykorzystanie. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Aby ograniczyć wykorzystanie plików cookies, kliknij tutaj. rozumiem