Podziel się
Skopiuj Link

UWAGA! Aby więcej nie wyświetlać tego okna, wyłącz w ustawieniach bloga proponowanie publikacji wpisów w mediach społecznościowych.
Zdjęcie profilowe
Grzegorz U.
zachodniopomorskie, barlinek

 

dzień budowy

kilka fotek z wnętrza...

30 grudnia 2015, 19:01
Co Ty na to?
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.
^

Ddaarreekk
Witam.
Jak przeprowadziliście odprowadzenie od okapu kuchennego? Chodzi mi o piętro, w którym miejscu.
No i w którym miejscu daliście w kuchni kratkę wentylacyjną.

Grzegorz U.

buduje Z119
Do Ddaarreekk : OKAP KUCHENNY ZAPLANOWALIŚMY JUŻ NA ETAPIE MUROWANIA- MURARZE ZOSTAWILI WNĘKĘ NA KANAŁ PROSTOKĄTNY . KANAŁ OSOBIŚCIE ZAIZOLOWAŁEM WEŁNĄ I ZOSTAŁ WYPOWADZONY W DACH DO KOMINKA DACHOWEGO. KRATKI WENTYLACYJNEJ W KUCHNI NIE DALIŚMY. W PROJEKCIE MIAŁ BYC KANAŁ ZABUDOWANY KTÓRY BIEGŁ BY PRZEZ POKÓJ U GÓRY ITD. JESLI PRZY ODBIORZE KTOŚ SIE PRZYCZEPI TO PO PROSTU ZROBIĘ KRATKĘ PRZEZ MUR. ZREZYGNOWALISMY Z KOMINKA I W POKOJU DZIENNYM ZROBIŁEM OKRĄGŁĄ KRATKĘ WENTYLACYJNĄ WYKORZYSTUJĄC KANAŁ KOMINOWY JAKO WENTYLACYJNY.
4
2
Zdjęcie profilowe

 

dzień budowy

28 grudnia 2015, 23:09
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.

Jeśli nie możesz odzyskać hasła lub masz inne problemy techniczne zgłoś to na adres [email protected].

wysłano e-mail resetujący hasło

Sprawdź adres e-mail: gdzie wysłany został reset Twojego hasła.

Gdyby wiadomość nie dotarła w ciągu kilku minut, sprawdź także wiadomości w folderze spam.

Dlaczego warto mieć konto w Z500

  • rabat na projekt i specjalne promocje
  • oferta na budowę i kredyt
  • kontakt z innymi użytkownikami
  • darmowa wysyłka
  • rysunki szczegółowe do projektu
Na stronach Z500 używamy plików cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu umożliwienia świadczenia usług, personalizowania treści na stronie oraz w Internecie i analizowania ruchu na podstronach. Kontynuując korzystanie ze strony, zgadzasz się ich wykorzystanie. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Aby ograniczyć wykorzystanie plików cookies, kliknij tutaj. rozumiem