Podziel się
Skopiuj Link

UWAGA! Aby więcej nie wyświetlać tego okna, wyłącz w ustawieniach bloga proponowanie publikacji wpisów w mediach społecznościowych.
Zdjęcie profilowe
Krzysztof W.
lubelskie

 

dzień budowy

stało się, dzis, 31.10.2013 ekipa Pana Andrzeja wylala strop. prawie 3 tygodnie pracy, 4 tony stali, 36,5 m3 betonu B25, 6 m3 tarcicy, nie liczac stempli, gwozdzi itp. najwieksze wrazenie robia dwa nadproza w salonie o rozpietosci ponad 5 metrow kazde. wszystko to za kilka tygodni, jak beton zastygnie, bedzie wisialo w powietrzu, wiec i zbrojenie musialo byc odpowiednio wzmocnione, bo tu, w przeciwienstwie do reszty stropu, poszly prety fi14.

zrobilismy tez w stropie zapowiedziane okno-swietlik w lazience i poprowadzilismy rure do okapu nad wyspa kuchenna. inaczej ta rura szla by pod sufitem, a nie chce robic w tym miejscu sufitu podwieszanego.

jak to wyszlo - klikajcie i ogladajcie.

19 października 2013, 15:44
Co Ty na to?
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.
^
1
1
Zdjęcie profilowe

 

dzień budowy

zaczeli szalunki pod wieniec i strop. na zdjeciach widac tez okno w kuchni, ktorego w projekcie nie ma, a ktore sobie wstawilismy (znaczy na etapie adaptacji proj...

12 października 2013, 21:14
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.

Jeśli nie możesz odzyskać hasła lub masz inne problemy techniczne zgłoś to na adres [email protected].

wysłano e-mail resetujący hasło

Sprawdź adres e-mail: gdzie wysłany został reset Twojego hasła.

Gdyby wiadomość nie dotarła w ciągu kilku minut, sprawdź także wiadomości w folderze spam.

Dlaczego warto mieć konto w Z500

  • rabat na projekt i specjalne promocje
  • oferta na budowę i kredyt
  • kontakt z innymi użytkownikami
  • darmowa wysyłka
  • rysunki szczegółowe do projektu
Na stronach Z500 używamy plików cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu umożliwienia świadczenia usług, personalizowania treści na stronie oraz w Internecie i analizowania ruchu na podstronach. Kontynuując korzystanie ze strony, zgadzasz się ich wykorzystanie. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Aby ograniczyć wykorzystanie plików cookies, kliknij tutaj. rozumiem