Podziel się
Skopiuj Link

UWAGA! Aby więcej nie wyświetlać tego okna, wyłącz w ustawieniach bloga proponowanie publikacji wpisów w mediach społecznościowych.
Zdjęcie profilowe
Łukasz S.
wielkopolskie

 

dzień budowy

Kolejny etap zakończony - elektryka. Poszło 1200 m kabla. powyżej kilka zdjęć z dokumentacji tego etapu. Na prawo i lewo słyszę o koniecznym UDOKUMENTOWANIU okablowania. No to trzeba będzie coś z tym zrobić...

W tej chwili kładzie się elewacja.

22 listopada 2016, 15:42
Co Ty na to?
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.
^

D-K-T-W -.

buduje Z64
Koniecznie trzeba
teraz wiekszosc elektryków puszcza kable po podłodze a i tak trzeba to zrobic FOTKI aby uniknąc na dalszym etapie wtopy
a i dla siebie warto jak będziemy cos wiercić
bo jak przyjda tynki to lipa
ja osobiście robilem zdjęcia wchodząc do pomieszczenia i najpierw robiłem sciane od prawej i tak każde pomieszczenie
oczywiacie z opisem bo moga byc podobne
pozdro

3
4
Zdjęcie profilowe

 

dzień budowy

Wylewka gotowa. Wnętrze nabrało już jakiejś formy. W tej chwili robi się elektryka. Nowy plan jest taki, żeby do końca roku odpalić ogrzewanie.

24 października 2016, 13:16
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.

Jeśli nie możesz odzyskać hasła lub masz inne problemy techniczne zgłoś to na adres [email protected].

wysłano e-mail resetujący hasło

Sprawdź adres e-mail: gdzie wysłany został reset Twojego hasła.

Gdyby wiadomość nie dotarła w ciągu kilku minut, sprawdź także wiadomości w folderze spam.

Dlaczego warto mieć konto w Z500

  • rabat na projekt i specjalne promocje
  • oferta na budowę i kredyt
  • kontakt z innymi użytkownikami
  • darmowa wysyłka
  • rysunki szczegółowe do projektu
Na stronach Z500 używamy plików cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu umożliwienia świadczenia usług, personalizowania treści na stronie oraz w Internecie i analizowania ruchu na podstronach. Kontynuując korzystanie ze strony, zgadzasz się ich wykorzystanie. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Aby ograniczyć wykorzystanie plików cookies, kliknij tutaj. rozumiem