Podziel się
Skopiuj Link

UWAGA! Aby więcej nie wyświetlać tego okna, wyłącz w ustawieniach bloga proponowanie publikacji wpisów w mediach społecznościowych.
Zdjęcie profilowe
Miłosz I.
lubuskie

 

dzień budowy

Zalążek elewacji, pergola tarasowa oraz przymiarka do płytek na zewnątrz :)

5 września 2014, 18:52
Co Ty na to?
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.
^

Lukasz
Witam ponownie. Podzielicie sie calkowitymi kosztami budowy do etapu na ktorym jestescie ? Na forum lub na e mail ? Jetem ciekawy na jakie koszty sam sie musze przygotowac ...

Miłosz I.

buduje Z91
Do Lukasz : Hej,
Na tę chwilę poszło ok. 260 tys wraz z przydomową oczyszczalnią za 12 tys. i przyłączami wody i prądu: jeszcze pofugować i silikonować łazienki + biały montaż, opłacić kuchnie i drzwi wew. Farby kupione i część pomieszczeń już gotowa. Materiał na podłogi również zakupiony.
W trakcie jest elewacja, ale jeszcze nie opłacona :)
1
2
Zdjęcie profilowe

 

dzień budowy

Coraz bliżej meta :) Przygotowujemy się do malowania wnętrz, a następnie układanie paneli.

Od ostatniego wpisu doszły następujące rzeczy:

- parapety wew. z kong...

28 sierpnia 2014, 18:27
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.

Jeśli nie możesz odzyskać hasła lub masz inne problemy techniczne zgłoś to na adres [email protected].

wysłano e-mail resetujący hasło

Sprawdź adres e-mail: gdzie wysłany został reset Twojego hasła.

Gdyby wiadomość nie dotarła w ciągu kilku minut, sprawdź także wiadomości w folderze spam.

Dlaczego warto mieć konto w Z500

  • rabat na projekt i specjalne promocje
  • oferta na budowę i kredyt
  • kontakt z innymi użytkownikami
  • darmowa wysyłka
  • rysunki szczegółowe do projektu
Na stronach Z500 używamy plików cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu umożliwienia świadczenia usług, personalizowania treści na stronie oraz w Internecie i analizowania ruchu na podstronach. Kontynuując korzystanie ze strony, zgadzasz się ich wykorzystanie. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Aby ograniczyć wykorzystanie plików cookies, kliknij tutaj. rozumiem