Podziel się
Skopiuj Link

UWAGA! Aby więcej nie wyświetlać tego okna, wyłącz w ustawieniach bloga proponowanie publikacji wpisów w mediach społecznościowych.
Zdjęcie profilowe
Dominik J.
podkarpackie

 

dzień budowy

Brudna robota. Pomimo soboty, dniówka skrócona - miałem nadzieje na większy postęp ale udało się przynajmniej nie zostawić niczego rozgrzebanego. Najpierw przemycie powierzchni ławy z naciągniętej ziemi. Wykonywane niestety po raz drugi, pierwsze mycie zniweczyła burza z intensywnymi opadami deszczu. Rynienka, która powstała po wyciągnięciu desek z opaski pomogła w opanowaniu wody i ziemi napływającej swobodnie ze ścian wykopu, jednak to, co rozbryzgiwały krople deszczu musiało już wpaść do środka. Po wymyciu gruntowanie wodnym impregnatem przygotowującym powierzchnię do zgrzania na niej papy.

8 września 2018, 13:06
Co Ty na to?
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.
^
2
0
Zdjęcie profilowe

 

dzień budowy

Sprzęt ciężki nadjechał. Długo oczekiwane bloczki fundamentowe, pierwsza partia, niewiele ponad połowa. Reszta przyjedzie po wymurowaniu tych. Rozładunek sprawny, niestety ...

7 września 2018, 12:59
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.

Jeśli nie możesz odzyskać hasła lub masz inne problemy techniczne zgłoś to na adres [email protected].

wysłano e-mail resetujący hasło

Sprawdź adres e-mail: gdzie wysłany został reset Twojego hasła.

Gdyby wiadomość nie dotarła w ciągu kilku minut, sprawdź także wiadomości w folderze spam.

Dlaczego warto mieć konto w Z500

  • rabat na projekt i specjalne promocje
  • oferta na budowę i kredyt
  • kontakt z innymi użytkownikami
  • darmowa wysyłka
  • rysunki szczegółowe do projektu
Na stronach Z500 używamy plików cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu umożliwienia świadczenia usług, personalizowania treści na stronie oraz w Internecie i analizowania ruchu na podstronach. Kontynuując korzystanie ze strony, zgadzasz się ich wykorzystanie. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Aby ograniczyć wykorzystanie plików cookies, kliknij tutaj. rozumiem