Podziel się
Skopiuj Link

UWAGA! Aby więcej nie wyświetlać tego okna, wyłącz w ustawieniach bloga proponowanie publikacji wpisów w mediach społecznościowych.
Zdjęcie profilowe
Bartosz P.
dolnośląskie, Bądzów

 

dzień budowy

Po męczącej dłubaninie i dopieszczaniu kuchnia i łazienka już prawie skończone. Brakuje tylko małych detali przy spiżarni oraz listew przypodłogowych.

16 września 2016, 07:20
Co Ty na to?
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.
^

Tomasz S.

  • Dodaj do znajomych

Podoba mi się Państwa styl:). Prosto, nowocześnie i monochromatycznie:) idziemy w podobnym kierunku. Mam pietra trochę, że wyjdzie zbyt ascetycznie, ale widać tacy jesteśmy skoro nas ciągnie w tę stronę. Jest elegancko:) Poszliśmy jeszcze dalej i włąśnie na całym dole kładziemy białą podłogę w z284
   
Bartosz
Do Natalia S. : Dziękujemy bardzo, małżonka stara sie wszystko planować starannie :) Miejsca jest prawie 2 metry na przejście więc wystarczająco aby swobodnie coś upichcić. Ze spiżarni nie chcieliśmy rezygnować bo dla nas jest bezcenna i musiała być:)
4
5
Zdjęcie profilowe

 

dzień budowy

Po dłuższej przerwie na blogu czas na uzupełnianie. Na ukończeniu są łazienki oraz płytki na dole. Zrobiliśmy kominek i czekamy na kuchnie. Co raz bliżej do zamieszkania :)...

30 lipca 2016, 20:04
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.

Jeśli nie możesz odzyskać hasła lub masz inne problemy techniczne zgłoś to na adres [email protected].

wysłano e-mail resetujący hasło

Sprawdź adres e-mail: gdzie wysłany został reset Twojego hasła.

Gdyby wiadomość nie dotarła w ciągu kilku minut, sprawdź także wiadomości w folderze spam.

Dlaczego warto mieć konto w Z500

  • rabat na projekt i specjalne promocje
  • oferta na budowę i kredyt
  • kontakt z innymi użytkownikami
  • darmowa wysyłka
  • rysunki szczegółowe do projektu
Na stronach Z500 używamy plików cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu umożliwienia świadczenia usług, personalizowania treści na stronie oraz w Internecie i analizowania ruchu na podstronach. Kontynuując korzystanie ze strony, zgadzasz się ich wykorzystanie. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Aby ograniczyć wykorzystanie plików cookies, kliknij tutaj. rozumiem