Podziel się
Skopiuj Link

UWAGA! Aby więcej nie wyświetlać tego okna, wyłącz w ustawieniach bloga proponowanie publikacji wpisów w mediach społecznościowych.

 

dzień budowy

Zdjęcie profilowe
Paweł *.
małopolskie

Juz niedługo kolejne zdjęcia, gotowej kuchni i pokoii na parterze. Zdjecia gotowych umeblowanych pokoi na poddaszu i łazienki za jakieś 3 tyg

7 października 2016, 08:40
Co Ty na to?
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.
^
  
Ania
Do Pawel : Podziwiam Was za to poddasze, u nas stoi w stanie surowym i ciarki mi po plecach przechodzą na myśl ile będzie kosztowało jego wykończenie. Na szczęście nie jest nam na razie potrzebne.

Pawel
Do Ania : Nie wychodzi tak duzo wykończenie samego poddasza, niektóre etapy i tak trzeba wykonać jak wełnowanie , czy nawet wylewkę by się beton nie nosił po domu jak się wyjdzie na poddasze

Ania
Do Pawel : No wełna już za nami, ale będzie tylko zafoliowana. Wylewki na razie nie będzie, poddasze będzie raczej graciarnią - alternatywą dla garażu którego nie mamy.
3
5
Zdjęcie profilowe

 

dzień budowy

Prawie gotowe, jeszcze listwy przypodłogowe i meble

2 października 2016, 18:05
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.

Jeśli nie możesz odzyskać hasła lub masz inne problemy techniczne zgłoś to na adres [email protected].

wysłano e-mail resetujący hasło

Sprawdź adres e-mail: gdzie wysłany został reset Twojego hasła.

Gdyby wiadomość nie dotarła w ciągu kilku minut, sprawdź także wiadomości w folderze spam.

Dlaczego warto mieć konto w Z500

  • rabat na projekt i specjalne promocje
  • oferta na budowę i kredyt
  • kontakt z innymi użytkownikami
  • darmowa wysyłka
  • rysunki szczegółowe do projektu
Na stronach Z500 używamy plików cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu umożliwienia świadczenia usług, personalizowania treści na stronie oraz w Internecie i analizowania ruchu na podstronach. Kontynuując korzystanie ze strony, zgadzasz się ich wykorzystanie. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Aby ograniczyć wykorzystanie plików cookies, kliknij tutaj. rozumiem