Podziel się
Skopiuj Link

UWAGA! Aby więcej nie wyświetlać tego okna, wyłącz w ustawieniach bloga proponowanie publikacji wpisów w mediach społecznościowych.
Zdjęcie profilowe
Tomi A.
zachodniopomorskie, Szczecin

 

dzień budowy

Dach już odeskowany, wiązary zrobione tak aby na strychu było 2.45 m. Daszek nad wejściem idzie do likwidacji, kompletnie nie pasuje teraz. Będzie inny - najprawdopodobniej ze szkła .

12 października 2018, 18:27
Co Ty na to?
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.
^

Adam S.

  • Dodaj do znajomych

Witam, mam pytanie o wejście na poddasze gdzie będzie i jakie schody, zamierzamy wybudować taki domek tylko że poddasze chcemy wykorzystać jako schowek. W Małopolsce dokładnie w gminie zielonki nachylenie dachu jest od 37-45 stopni więc będzie trochę miejsca na graciarnie :) tylko dało nam do myślenia jak będzie w takim układzie wyglądał ten daszek? czy też z niego nie zrezygnować a potem dobudować coś innego. Możecie wrzucić zdjęcie z rozkładem pomieszczeń?
3
1
Zdjęcie profilowe

 

dzień budowy

Początek stawiania wiązarów, wieniec wyżej o 20 cm, docelowo w pokojach chcemy mieć 2,80 m.

8 września 2018, 09:26
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.

Jeśli nie możesz odzyskać hasła lub masz inne problemy techniczne zgłoś to na adres [email protected].

wysłano e-mail resetujący hasło

Sprawdź adres e-mail: gdzie wysłany został reset Twojego hasła.

Gdyby wiadomość nie dotarła w ciągu kilku minut, sprawdź także wiadomości w folderze spam.

Dlaczego warto mieć konto w Z500

  • rabat na projekt i specjalne promocje
  • oferta na budowę i kredyt
  • kontakt z innymi użytkownikami
  • darmowa wysyłka
  • rysunki szczegółowe do projektu
Na stronach Z500 używamy plików cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu umożliwienia świadczenia usług, personalizowania treści na stronie oraz w Internecie i analizowania ruchu na podstronach. Kontynuując korzystanie ze strony, zgadzasz się ich wykorzystanie. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Aby ograniczyć wykorzystanie plików cookies, kliknij tutaj. rozumiem