Podziel się
Skopiuj Link

UWAGA! Aby więcej nie wyświetlać tego okna, wyłącz w ustawieniach bloga proponowanie publikacji wpisów w mediach społecznościowych.
Zdjęcie profilowe
Artur K.
podkarpackie

 

dzień budowy

Zdjęcia humusu i wykop pod drogę, mostek 05.09. Tyczenie budynków 08.09. Wykop pod ławę fundamentową zalanie mostka -12.09.2015. Zbrojenia i ława fundamentowa, rozszlowanie mostka 19.09.Papa UNI STANDARD PVE PV250 S52V- 25.09.2015. Ściany fundamentowe 5 rzędów - 28-29-30.09.2015. Szalowanie wieńca 01.10.2015. Zbrojenie wieńca 02.10.2015. Zalewanie wieńca -03.10.2015. Poszerzanie wykopów pod XPSa i malowanie Disprobit 7-9.10.2015. Klejenie XPS do fundamentów, malowanie Disprobit c.d, zabezpieczenie fundamentów od góry i mocowanie foli fundamentowej -10.10.2015. Disprobit malowanie ścian wewnętrznych 16.10. Zasypywanie fundamentów - piasek zasypowy -17.10. Zasypywanie + roboty ziemne 19.10. Zakończenie prac na rok 2015.

24 sierpnia 2015, 17:13
Co Ty na to?
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.
^
 
1
2
Zdjęcie profilowe

 

dzień budowy

Rzut fundamentu i parteru po adaptacji

19 lipca 2015, 17:45
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.

Jeśli nie możesz odzyskać hasła lub masz inne problemy techniczne zgłoś to na adres [email protected].

wysłano e-mail resetujący hasło

Sprawdź adres e-mail: gdzie wysłany został reset Twojego hasła.

Gdyby wiadomość nie dotarła w ciągu kilku minut, sprawdź także wiadomości w folderze spam.

Dlaczego warto mieć konto w Z500

  • rabat na projekt i specjalne promocje
  • oferta na budowę i kredyt
  • kontakt z innymi użytkownikami
  • darmowa wysyłka
  • rysunki szczegółowe do projektu
Na stronach Z500 używamy plików cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu umożliwienia świadczenia usług, personalizowania treści na stronie oraz w Internecie i analizowania ruchu na podstronach. Kontynuując korzystanie ze strony, zgadzasz się ich wykorzystanie. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Aby ograniczyć wykorzystanie plików cookies, kliknij tutaj. rozumiem