Podziel się
Skopiuj Link

UWAGA! Aby więcej nie wyświetlać tego okna, wyłącz w ustawieniach bloga proponowanie publikacji wpisów w mediach społecznościowych.
Zdjęcie profilowe
Piotr P.
śląskie, Gliwice

 

dzień budowy

Garaż wykafelkowany. Mam nadzieję że płytki nie popękają przy wygrzewaniu posadzki.
Kotłownia w trakcie kafelkowania. Widać zręby zlewu gospodarczego. Zastanawialiśmy się długo nad formą, czy ma to być gotowy zlew (zbyt mały) czy brodzik (zbyt delikatny). Ostatecznie powstaje murowane - jak to nazwali wykonawcy - koryto, które okleimy gresem.
Równolegle trwają prace nad gładziami ale dopóki nie ocieplimy murów nie ma mowy o szlifowaniu. Mimo nieustannego dogrzewania w miejscu wieńców wychodzi wilgoć.
Na szczęście styropian, klej, siatka, listwy startowe kupione a prognoza pogody obiecująca, może z początkiem grudnia zaczniemy elewację.
 
27 listopada 2020, 15:00
Co Ty na to?
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.
^
1
0
Zdjęcie profilowe

 

dzień budowy

Krótkie podsumowanie prac.
Po dokładnych oględzinach tynków decydujemy się na wykonanie gładzi.
Zaczynamy kłaść płytki w garażu i kotłowni.
...
16 listopada 2020, 16:00
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.

Jeśli nie możesz odzyskać hasła lub masz inne problemy techniczne zgłoś to na adres [email protected].

wysłano e-mail resetujący hasło

Sprawdź adres e-mail: gdzie wysłany został reset Twojego hasła.

Gdyby wiadomość nie dotarła w ciągu kilku minut, sprawdź także wiadomości w folderze spam.

Dlaczego warto mieć konto w Z500

  • rabat na projekt i specjalne promocje
  • oferta na budowę i kredyt
  • kontakt z innymi użytkownikami
  • darmowa wysyłka
  • rysunki szczegółowe do projektu
Na stronach Z500 używamy plików cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu umożliwienia świadczenia usług, personalizowania treści na stronie oraz w Internecie i analizowania ruchu na podstronach. Kontynuując korzystanie ze strony, zgadzasz się ich wykorzystanie. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Aby ograniczyć wykorzystanie plików cookies, kliknij tutaj. rozumiem