Podziel się
Skopiuj Link

UWAGA! Aby więcej nie wyświetlać tego okna, wyłącz w ustawieniach bloga proponowanie publikacji wpisów w mediach społecznościowych.
Zdjęcie profilowe
Łukasz L.
lubelskie

 

dzień budowy

Małe zestawienie materiałów dla zainteresowanych.

Ściany:

Belit 24 cm 1536 szt. SOLBET OPTIMAL 600

Belit 12 cm 196 szt.

61 woreczków zaprawy do Belitu

2 palety cegły czerwnej na kominy 2x1197szt

cegła klinkierowa 272 szt perforowane i 40 szt cegły pełnej

15 woreczków zaprawy do klinkieru

2 tony cementu

Kominy:

rury 2x odprowadzanie skroplin 2x rewizja 2x podłaczenie spalin i 32 rury proste

15mb wełny

Strop:

Teriva 990 szt.

belki stropowe

2.40mb 13 szt

3mb 9 szt

4mb 16 szt

4,6mb 16 szt

6mb 16 szt

i jeszcze 25m3 betonu na strop.

dochodzą jeszcze deski na szalunki, stemple,

piasek i żwir na murowanie i na zalewanie nadproży

gwoździe, stal na zbrojenie, cemplast, folia na izolacje poziomą, drut wiązadełkowy, kotwy do murłat. To by było na tyle teraz czas na dach:)

7 sierpnia 2013, 21:44
Co Ty na to?
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.
^
1
0
Zdjęcie profilowe

 

dzień budowy

Idziemy w górę:)

13 lipca 2013, 22:39
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.

Jeśli nie możesz odzyskać hasła lub masz inne problemy techniczne zgłoś to na adres [email protected].

wysłano e-mail resetujący hasło

Sprawdź adres e-mail: gdzie wysłany został reset Twojego hasła.

Gdyby wiadomość nie dotarła w ciągu kilku minut, sprawdź także wiadomości w folderze spam.

Dlaczego warto mieć konto w Z500

  • rabat na projekt i specjalne promocje
  • oferta na budowę i kredyt
  • kontakt z innymi użytkownikami
  • darmowa wysyłka
  • rysunki szczegółowe do projektu
Na stronach Z500 używamy plików cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu umożliwienia świadczenia usług, personalizowania treści na stronie oraz w Internecie i analizowania ruchu na podstronach. Kontynuując korzystanie ze strony, zgadzasz się ich wykorzystanie. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Aby ograniczyć wykorzystanie plików cookies, kliknij tutaj. rozumiem