Podziel się
Skopiuj Link

UWAGA! Aby więcej nie wyświetlać tego okna, wyłącz w ustawieniach bloga proponowanie publikacji wpisów w mediach społecznościowych.
Zdjęcie profilowe
Natalia G.
wielkopolskie

 

dzień budowy

Kuchnia gotowa !

W międzyczasie zrezygnowaliśmy z kuchenki mikrofalowej (ponieważ na co dzień nie korzystamy i nie za bardzo lubimy smak potraw) dlatego stolarz dorobi nam jeden front i mamy to !!! :)

14 listopada 2017, 09:22
Co Ty na to?
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.
^
   
Natalia G.

buduje Z183
Do Ilona J. : Dziękuję za miłe słowa :)
Płytki na podłodze wpadają w odcień przybrudzonego beżu, natomiast płytki pomiędzy szafkami to Joker Pierre firmy BOUQET Ceramic (na żywo prezentują się jeszcze lepiej, polecam! ).
    
Natalia G.

buduje Z183
Do Paulina C. : Dziękujemy :)
Teraz piekarniki mają tyle funkcji, że spokojnie mogą zastąpić mikrofalówki. My również zdecydowaliśmy się na lepszy piekarnik, dający na prawdę ogrom możliwości :)
 
3
11
Zdjęcie profilowe

 

dzień budowy

Łazieneczki czekają już tylko na ostatnie szlify w postaci umywalek, szyb i półek na geberity.

14 listopada 2017, 09:18
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.

Jeśli nie możesz odzyskać hasła lub masz inne problemy techniczne zgłoś to na adres [email protected].

wysłano e-mail resetujący hasło

Sprawdź adres e-mail: gdzie wysłany został reset Twojego hasła.

Gdyby wiadomość nie dotarła w ciągu kilku minut, sprawdź także wiadomości w folderze spam.

Dlaczego warto mieć konto w Z500

  • rabat na projekt i specjalne promocje
  • oferta na budowę i kredyt
  • kontakt z innymi użytkownikami
  • darmowa wysyłka
  • rysunki szczegółowe do projektu
Na stronach Z500 używamy plików cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu umożliwienia świadczenia usług, personalizowania treści na stronie oraz w Internecie i analizowania ruchu na podstronach. Kontynuując korzystanie ze strony, zgadzasz się ich wykorzystanie. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Aby ograniczyć wykorzystanie plików cookies, kliknij tutaj. rozumiem