Podziel się
Skopiuj Link

UWAGA! Aby więcej nie wyświetlać tego okna, wyłącz w ustawieniach bloga proponowanie publikacji wpisów w mediach społecznościowych.
Zdjęcie profilowe
Emilia K.
wielkopolskie

 

dzień budowy

zmieniony rozkład pomieszczeń

25 maja 2014, 22:34
Co Ty na to?
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.
^

Jacek S.

  • Dodaj do znajomych

Czesc
Mozesz powiedziec ile kosztowal Cie stan surowy otwarty (z dachem bez okien) ?

Emilia K.

buduje Z176
Do Jacek S. : Niestety nie jesteśmy w stanie określić kwoty stanu surowego otwartego gdyż jeden wykonawca buduje całość i stan surowy otwarty pokrywa się w transzy z kolejnym etapem. Stan deweloperski to ok. 210 tysięcy.

Marcin N.

  • Dodaj do znajomych

Do Emilia K. : Witam,
czekam już tylko na pozwolenie na budowę i zaczynam swoją przygodę z projektem z176. Wyczytałem, że wybudował pan swój dom w Nowym Prażmowie niedaleko Piaseczna. Moja lokalizacja to Błonie i chciałbym się dowiedzieć czy większość prac wykonywał pan sam czy była najęta ekipa budowlana. Proszę o kontakt na @: [email protected]
Pozdrawiam
1
3
Zdjęcie profilowe

 

dzień budowy

25 maja 2014, 22:30
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.

Jeśli nie możesz odzyskać hasła lub masz inne problemy techniczne zgłoś to na adres [email protected].

wysłano e-mail resetujący hasło

Sprawdź adres e-mail: gdzie wysłany został reset Twojego hasła.

Gdyby wiadomość nie dotarła w ciągu kilku minut, sprawdź także wiadomości w folderze spam.

Dlaczego warto mieć konto w Z500

  • rabat na projekt i specjalne promocje
  • oferta na budowę i kredyt
  • kontakt z innymi użytkownikami
  • darmowa wysyłka
  • rysunki szczegółowe do projektu
Na stronach Z500 używamy plików cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu umożliwienia świadczenia usług, personalizowania treści na stronie oraz w Internecie i analizowania ruchu na podstronach. Kontynuując korzystanie ze strony, zgadzasz się ich wykorzystanie. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Aby ograniczyć wykorzystanie plików cookies, kliknij tutaj. rozumiem