Podziel się
Skopiuj Link

UWAGA! Aby więcej nie wyświetlać tego okna, wyłącz w ustawieniach bloga proponowanie publikacji wpisów w mediach społecznościowych.
Zdjęcie profilowe
Kasia H.
śląskie

 

dzień budowy

Witajcie po długiej przerwie ,ale gonimy z pracami i nie ma kiedy pisać . Rano do pracy , po pracy na budowę , masakra , człowiek cały czas biega i złatwia wszystko...

Mamy już zrobione bramy , okna , cała instalację wod-kan , prąd i gaz w środku. Od dzisiaj zaczynają podłogówkę , bo styropian na podłodze ułożony.

około 25 08 wchodzą robić wylewki , tydzień przeschną i wchodzą Panowie robić parapety wewnętrzne i zewnętrzne , potem tynki :)

Okno w pralni zamontowane. Na razie nie mam zdjęć środka tylko na zewnątrz. Wyrównaliśmy również teren , nawieźliśmy 120 ton ziemi , zrobilismy wjazd do garaży z tłuczni i żwiru, od razu lepiej to wygląda :)


10 sierpnia 2015, 10:38
Co Ty na to?
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.
^
1
0
Zdjęcie profilowe

 

dzień budowy

witam po krótkiej przerwie :)

na dzień dzisiejszy tj 06 07 robimy ostatnie wykończenia :)

08 07 przychodzą wstawiać okna i rolety , a 11 07 bramy garażowe.

6 lipca 2015, 12:52
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.

Jeśli nie możesz odzyskać hasła lub masz inne problemy techniczne zgłoś to na adres [email protected].

wysłano e-mail resetujący hasło

Sprawdź adres e-mail: gdzie wysłany został reset Twojego hasła.

Gdyby wiadomość nie dotarła w ciągu kilku minut, sprawdź także wiadomości w folderze spam.

Dlaczego warto mieć konto w Z500

  • rabat na projekt i specjalne promocje
  • oferta na budowę i kredyt
  • kontakt z innymi użytkownikami
  • darmowa wysyłka
  • rysunki szczegółowe do projektu
Na stronach Z500 używamy plików cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu umożliwienia świadczenia usług, personalizowania treści na stronie oraz w Internecie i analizowania ruchu na podstronach. Kontynuując korzystanie ze strony, zgadzasz się ich wykorzystanie. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Aby ograniczyć wykorzystanie plików cookies, kliknij tutaj. rozumiem