Podziel się
Skopiuj Link

UWAGA! Aby więcej nie wyświetlać tego okna, wyłącz w ustawieniach bloga proponowanie publikacji wpisów w mediach społecznościowych.
Zdjęcie profilowe
Bartek L.
łódzkie

 

dzień budowy

Strop docieplony 2x5cm styropian

1 marca 2018, 19:29
Co Ty na to?
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.
^

Piotr S.

  • Dodaj do znajomych

Witam serdecznie. Bardzo podoba nam się ten projekt. Mamy zamiar go budować w świętokrzyskim. Można wiedzieć ile państwa wyniósł stan surowy z dachem, ale bez okien? Zamiast dachówki chcę użyć blschodachówkę i strop monolityczny betonowy. Pozdrawiam

Bartek L.

buduje Z321
Do Piotr S. : Witam. Super, nie będziemy sami;-) Jeśli chodzi o dach to u nas też jest blachodachówka rukki finnera. Strop w naszym przypadku teriva (projekt idealnie przystosowany do tego typu stropu) nie trzeba żadnych przeróbek co do ścian nośnych. Więźba dachowa tradycyjna- nie wiązary jak w projekcie. Stan surowy otwarty około 150 tys. metoda gospodarcza. Pozdrawiam

Piotr S.

  • Dodaj do znajomych

Do Bartek L. : Dziękuję za informację. Specjalnie nie napisałem stan surowy otwarty, ponieważ niektórzy za SSO uważają stan bez ostatecznego pokrycia dachu.
2
3
Zdjęcie profilowe

 

dzień budowy

Podłogówka rozłożona, 1km węża. :-)

13 stycznia 2018, 02:49
Administratorem danych jest Z500, NIP 5252496983.

Jeśli nie możesz odzyskać hasła lub masz inne problemy techniczne zgłoś to na adres [email protected].

wysłano e-mail resetujący hasło

Sprawdź adres e-mail: gdzie wysłany został reset Twojego hasła.

Gdyby wiadomość nie dotarła w ciągu kilku minut, sprawdź także wiadomości w folderze spam.

Dlaczego warto mieć konto w Z500

  • rabat na projekt i specjalne promocje
  • oferta na budowę i kredyt
  • kontakt z innymi użytkownikami
  • darmowa wysyłka
  • rysunki szczegółowe do projektu
Na stronach Z500 używamy plików cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu umożliwienia świadczenia usług, personalizowania treści na stronie oraz w Internecie i analizowania ruchu na podstronach. Kontynuując korzystanie ze strony, zgadzasz się ich wykorzystanie. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Aby ograniczyć wykorzystanie plików cookies, kliknij tutaj. rozumiem